Tannpleierforeningen feirer opptak i Unio.

Publisert 09.12.2021 klokka 09:50
Kjære medlemmer av Norsk Tannpleierforening – Velkommen til @unionorge !
Tannpleierforeningen er tatt opp som ny organisasjon i Unio fra 1/1/2022! Foreningen vår kan markere enda en milepæl.
Tannpleierforeningen har tatt et steg i retning som styrker foreningens arbeid til det beste for tannpleiere og samfunn. Tannpleierne er har blitt del av den hovedorganisasjon og det fellesskapet som best ivaretar universitets- og høgskoleutdannedes interesser ved å arbeide for høyere verdsetting av kunnskap, forskning, kompetanse og ansvar.
Tannpleiere sitter på en fremtidsrettet og nødvendig kompetanse, og sammen kan vi nå uante høyder.
Det er i NTpF du er del av tannpleiernes viktigste fellesskap der du får:
Stipendordninger
Ulike medlemsfordeler
Tilbud om gode forsikringsordninger
Påvirke politisk
Fellesskap i Unio med andre yrkesgrupper på samme utdanningsnivå
Medlemskap i foreningen med erfarne styremedlemmer og administrasjon som jobber for å løfte tannpleierprofesjonens rolle opp og frem
Tannpleierne er en liten yrkesgruppe og skal foreningen ha styrke og politisk slagkraft, må tannpleierne stå samlet i arbeidet mot mål som gagner alle.
Jo flere vi er – jo sterkere er vi!
Det er kjekt å engasjere seg, og nå ser vi fremover med begge øyne!

 


Tannpleierforeininga er meir synleg!

Publisert 13.1.2022 klokka 09:40

NTpF var invitert til å koma med tannhelsepolitisk kommentar til Unio sitt innspel til regjeringa Støre i forkant av 2023-budsjettet. For første gong er Tannpleierforeiniga integrert og fått anledning til å formulera viktig politisk bodskap til komande statsbudsjett. Unio skriv under tema Helse og omsorg: Tannhelse må i større grad bli en del av den […]

ISDH 2022- International symposium on dental hygiene

Publisert 11.1.2022 klokka 08:47

11. til 13. august 2022 arrangeres ISDH i Dublin i regi av tannpleiernes internasjonale organisasjon, IFDH med det spennende tema THE FUTURE IN OUR HANDS.  Norsk Tannpleierforening engasjerer seg, i internasjonalt arbeid for yrkesgruppa sammen med 30 andre land, og er representert på generalforsamlingen i 2 dager før symposiet. Det er flott å se at mange […]

Tannpleiernes forsikringskontor er etablert

Publisert 22.12.2021 klokka 15:11

Norsk Tannpleierforening har et bredt forsikringstilbud til meget fordelaktige priser. Her kan du lese mer om og kjøpe våre gode forsikringer til gunstig medlemspris. NB! Forsikringene kan ha oppstartsdato tidligst 1.1.22. Din egen forsikringsportal Som medlem i Norsk Tannpleierforening får du tilgang til din egen forsikringsportal. Her vil du finne informasjon om våre forsikringsprodukter, og du kan […]

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening