ISDH 2022- International symposium on dental hygiene

Publisert 11.1.2022 klokka 08:47

11. til 13. august 2022 arrangeres ISDH i Dublin i regi av tannpleiernes internasjonale organisasjon, IFDH med det spennende tema THE FUTURE IN OUR HANDS.  Norsk Tannpleierforening engasjerer seg, i internasjonalt arbeid for yrkesgruppa sammen med 30 andre land, og er representert på generalforsamlingen i 2 dager før symposiet.

Det er flott å se at mange tannpleiere fra hele verden samles på disse symposiene. Tannpleierforeningen ønsker, også i år, å stimulere, norske tannpleiere ​til å delta. Vi gir 2000,- i støtte til de 15 første tannpleierne som søker stipend. Medlemmer av NTpF får også redusert påmeldingsavgift til selve konferansen. Husk påmelding innen 31. januar til redusert pris.

Registration – International Symposium on Dental Hygiene 2022 (isdh2022.com)

Benytt sjansen til å utvide din kunnskap, møt likesinnede kollegaer fra ulike deler av verden, del ideer, få presentert aktuell forskning og lær nye ferdigheter under temaet «Fremtiden i våre hender» . Symposiet foregår på Convention Centre Dublin (CCD) som ligger i fantastiske omgivelser.

 Du kan sende søknaden og kontonr. til Hilde Aga Hilde.Aga@tannpleier.no. Sende inn kvittering for påmelding når du søker om stipend, evt i etterkant av påmelding.

Følg med på FB medlemsgruppa og Tannstikka nr 1 der vil det bli lagt ut informasjon om symposiet.


Hovedoppgjøret er i havn

Publisert 25.5.2022 klokka 15:25

For første gang var Norsk Tannpleierforening med i forhandlingsutvalget i Unio og satt «ved bordet» under meklingen mellom hovedorganisasjonene og Kommunenes Sentralforbund, KS, helga 21.-24. mai. Det var spennende og lærerike dager for NTpF sin rådgivende HTV, Ann-Elin Instebø. Du finner all informasjon om oppgjøret på denne siden

Innspill til NRK Folkeopplysningen

Publisert 04.3.2022 klokka 16:15

Norsk Tannpleierforening, NTpF takker for at NRK setter munnhelse på agendaen. Dette er viktig område som NTpF mener bør ha mer oppmerksomhet. Ja, Tannpleierforeningen er glad for at tannpleierne ikke fikk fokus i dette programmet, men foreningen stiller likevel spørsmål til at yrkesgruppen ikke er nevnt i et program som omhandler tema pasient og munnhelse. […]

International Symposium on Dental Hygiene i DUBLIN I AUGUST!

Publisert 03.2.2022 klokka 13:20

Det er en stor glede at 15 tannpleiarar har søkt og fått tildelt stipend for deltagelse på  ISDH,  2022 i Dublin, Irland. Det er ønske fra NTpF å stimulere medlemmer til å delta. Arrangementet er den 11. til 13. august med temaet “THE FUTURE IS IN OUR HANDS”. Norsk Tannpleierforening er representert med to delegater på […]

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening