Årets fagkonferanse ble avholdt 26.- 27. mai ved Kragerø Resort i Telemark fylke.

Kragerø Spa

Årets fagkonferanse avholdes 26.- 27. mai ved Kragerø Resort, og påmeldingen skjer via NTpF.no Vi er nå klare for å mottat din påmelding, og du finner mye informasjon om priser, arrangementet og reisetips i lenkene under her.

Vi håper på like stor deltakelse som i fjor, så sett av datoene for årets viktige, faglige oppdatering hvor etterutdanningskurs inngår!

I år arrangeres det etterutdanningskurs i oral medisin og oral diagnostikk den 26. mai, samt etterutdanningskurs i eldretannpleie den 27. mai. I tillegg vil det være enkelt-foredrag om aktuelle faglige emner for tannpleiere i offentlig og privat sektor.
Påmeldingsfrist er 18. mars

Påmelding      Program     Priser      Reisetips      SPA-meny

PS! Du trenger IKKE være innlogget for å gjennomføre påmeldingen. Bare fyll ut i skjemaene du kommer til via «Påmelding».

Velkommen til interessante fagdager! Kragerø Resort er et meget flott anlegg, vakkert plassert i skjærgården. Ta en kikk!

Fant du det du lette etter?

Meld deg inn i Norsk Tannpleierforening

NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle autoriserte tannpleiere, enten de er yrkesaktive eller yrkespassive. Mer om Norsk Tannpleierforening >>

Medlemsfordeler

  • Medlemsskap i NTpF og Delta: Delta gir deg hjelp og støtte på arbeidsplassen i lønns– og arbeidsspørsmål.
  • Fagtidsskriftet Tannstikka med 6 utgivelser per år med bl.a. fagstoff og oversikt over ledige stillinger etc.
  • Faglig utvikling gjennom årlige fagkonferanser med kurs spesielt tilpasset tannpleiere, rimelig for studenter og til gunstig pris for ordinære medlemmer