Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Fagkonferansen 2021

30 september - 08:00 - 1 oktober - 17:00

VELKOMMEN TIL LILLEHAMMER  torsdag 30. september – fredag 1. oktober 2021

Norsk Tannpleierforening og lokalforeningen i Oppland har den store glede av å ønske alle medlemmer velkommen til Lillehammer, som for mange er kjent som den flotte OL-byen. Vi ser frem til to lærerike og sosiale dager som gir deg inspirasjon og faglig påfyll i idylliske omgivelser.

Konferansen er på  Scandic Lillehammer Hotel. Hotellet har et herskapelig moderne preg og ligger vakkert til i landlige omgivelser og tilbyr blant annet et flott velværesenter. Det er gangavstand til Lillehammer sentrum og friluftsmuseet Maihaugen er stedet for den sosiale aktiviteten på første dag. Dette er virkelig en opplevelse dere ikke bør gå glipp av!

 

Fagkonferansen har sammensatt program som skal møte tannpleiernes ulike faglige ønsker. Etter velkomstforedrag med representanter fra embetsverket og tannhelsetjenesten, har Tannpleierforeningen valgt etikk som tema for å understreke NTpFs reviderte yrkesetiske retningslinje.

Ulike klinisk fagdisipliner blir tema dag 1. Tannpleierforeningen tilbyr alternative forelesninger deler av andre dag, og teamet periodontitt blir fulgt opp med orientering fra Helfo.

Påmelding følg link under:

Fagkonferansen 2021

Detaljer

Start:
30 september - 08:00
Slutt:
1 oktober - 17:00
Arrangement Tags:

Arrangør

Norsk Tannpleierforening
Telefon:
90471417
E-post:
ntpf@delta.no
Hjemmeside:
tannpleier.no

Sted

Lillehammer