Fagkonferansen 2019

Velkommen til vår arktiske hovedstad Tromsø tirsdag 28. – onsdag 29. mai.

Her er det kort vei til det meste, og turen fra flyplassen til byen tar 10 minutter .Vi har vakker natur og byen er vel kjent som en trivelig og populær studentby med sitt pulserende byliv.

 

 

 

 

 

 

Bilder: Anne L. Buvik

Årets konferanse er lagt til Clarion Hotel The Edge

Det er det største kongress- og konferansehotellet i Tromsø. Hotellet ligger helt nedi vannkanten i Tromsø sentrum og med sin innovative arkitektur speiler det seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve Nordlyset som danser på himmelen, midnattsolen på sommeren, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosialt arrangement tirsdag ettermiddag/ kveld:

Legg igjen finstasen og kle deg for uteliv! Gled deg til å besøke vakre Sommarøy og middagen inntas der ute på Hjalmarbrygga. Vi har leid inn busser som skal frakte oss den vel 1 timer lange veien ut til Sommarøy, og i tillegg til det vakre landskapet skal vi gi dere litt historikk og skjemt underveis. På Hjalmarbrygga venter en herlig buffe og flere overraskelser. Buss, guiding og underholdning bekostes av NTpF og buffén er inkludert i hotellpakken din. Vi har bestilt fint vær og midnattssol!

Ikke vært på fagkonferanse før? Her kan du se en liten video fra fagkonferansen 2018

PROGRAM          PÅMELDING        Prisinformasjon

 

 

 

 

 

 

Meld deg inn i Norsk Tannpleierforening

NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle autoriserte tannpleiere, enten de er yrkesaktive eller yrkespassive. Mer om Norsk Tannpleierforening >>

Medlemsfordeler

  • Medlemsskap i NTpF og Delta: Delta gir deg hjelp og støtte på arbeidsplassen i lønns– og arbeidsspørsmål.
  • Fagtidsskriftet Tannstikka med 6 utgivelser per år med bl.a. fagstoff og oversikt over ledige stillinger etc.
  • Faglig utvikling gjennom årlige fagkonferanser med kurs spesielt tilpasset tannpleiere, rimelig for studenter og til gunstig pris for ordinære medlemmer