Fagkonferansen 2022

Velkommen til fagkonferansen 2022!

Årets fagprogram har varierte tema og bygger mye på lokale krefter. Tannpleierforeningen tar i tillegg hensyn til tilbakemeldinger fra medlemmer og fagkunnskap som er i tråd med samfunnets behov og legger føringer for tannpleiernes fremtidige yrkesutøvelse. På programmet står for eksempel aktuelle prosjekter i regionen, hvordan lykkes sammen, implantitt og TMD for å nevne noe. Det blir faglig påfyll til en klinisk hverdag enten du jobber offentlig eller privat, samtidig får du muligheten til å bli beriket med sosial omgang og samtaler med dine tannpleierkollegaer.

Link til Fagprogram 

Arrangementskomiteen ser frem til å vise vår sjarmerende kystby, tilby en gøyal festmiddag med show og ikke minst gi dere faglig utbytte med et spennende og variert fagprogram med dyktige forelesere.  Stavanger, som tidligere europeisk kulturhovedstad, byr på mange overraskelser og er kjent for gode matopplevelser, spennende gatekunst, hvite strender og flotte parker.

Stavanger har en liten intim sentrumskjerne med ekte bysjarm hvor de fleste attraksjoner er i gåavstand. Spesielt gamlebyen med Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse er verdt å få med seg. Trenger du en pause er Øvre Holmegate, mest kjent som «Fargegadå», et yndet sted.
I denne gaten er alle husene malt i sterke og spreke farger. Her kan du sette deg ned på en av byens mange koselige kafeer eller puber.

Ønsker du et lengre opphold ligger Stavanger perfekt til for alle som er glade i aktive naturopplevelser. I regionen kan du oppleve noen av Norges mest kjente fjellformasjoner, vakre fjorder, og ikke minst mest storslåtte sandstrender. Ønsker du å oppleve et frodig paradis med god middag og en kort båttur unna, kan Flor og Fjære være noe for deg.
Ta kontakt med arrangementskomiteen dersom dere ønsker lengre opphold og trenger hjelp eller veiledning.

Lokalt uttrykk:
Salikatt, så me glede oss!

OVERNATTING
Konferanse og overnatting blir på Hotel Clarion Stavanger, som ligger i sentrum med gåavstand til butikker, museer, kafeer og restauranter. I 14. etasje finner du Espier, et av byens beste utkikkspunkt. Denne skybaren gir et fantastisk panoramablikk over Stavanger mens du nyter noe godt i glasset.
Avstand fra Stavanger Lufthavn, Sola: 15 km. Flybussen stanser utenfor hotellet på forespørsel. Avstand fra buss og tog terminal i Stavanger er 200 m. Havnen Vågen 150 m.

REISE
FLY: SAS, Norwegian og Wideroe har flere flyvninger daglig til Stavanger lufthavn Sola. Avstand fra Sola flyplass til Stavanger sentrum er 14 km med en reisetid på ca. 20 – 30 min med flybuss eller 15 – 20 min med Taxi. Flybussen går hver 30 min og stanser utenfor hotellet på forespørsel. Reisen fra lufthavnen kan kjøpes om bord på flybussen, med Vipps og koster 240 kr. Dersom man kjøper billett på forhånd via nettsiden flybussen.no blir prisen kr 205.

BUSS: Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger.

BIL: For tilreisende med bil er det mulig å parkere ved St. Olavs parkeringshus som har 478 parkeringsplasser og ligger rett ved siden av hotellet. Parkeringsavgift makspris per døgn er kr 230.

PÅMELDINGSINFORMASJON
I år har vi reservert hotellrom på to hoteller, konferansehotellet vårt, Clarion Hotel Stavanger, ikke har nok rom for vår fagkonferanse. Vi fyller opp Clarion etter «førstemann til mølla prinsippet». Når det er fullt får du rom på Comfort Hotel Square, som er et fint, moderne hotell som ligger 200 m fra konferansehotellet. Du kan ikke velge hotell ved påmelding. Fagkonferansen er for medlemmer av Norsk Tannpleierforening, gjester og utstillere.

PÅMELDINGSLINK 

Påmeldingsfrist 1. mai

KURSPRIS FOR FAGKONFERANSEN
Deltakere Kr. 3 400,-
Pensjonistmedlem av NTpF er fritatt kursavgift Kr. 0,-
Studentmedlemmer er fritatt kursavgift, og tredjeårs studenter får dekket dagpakker. Kr. 0,-

Diverse bo-/kostmuligheter Kroner
Enkeltrom:  
2 netter ( 2 frokoster, 2 dagp., 1 middag) 4 755,-
1 natt  (1 frokost , 2 dagp., 1 middag) 3 365,-
Tillleggsdøgn  m/ frokost 1 390,-
 
Dobbeltrom pr. person:  
2 netter ( 2 frokoster, 2 dagp., 1 middag) 3 565,-
1 natt (1 frokost , 2 dagp., 1 middag) 2 770,-
Tillleggsdøgn  m/ frokost  pr. rom 1 590,-
 
2 Dagpakker, obligatorisk for ikke-boende 1 250,-
Festmiddag for ikke-boende    725,-
NTpF dekker 1 drikkeenhet til festmiddagen.        0,-
Middag på hotellet onsdag 1.juni    395,-

 

Fant du det du lette etter?

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening