Tannpleiernes forsikringskontor er etablert

Publisert 22.12.2021 klokka 15:11

Norsk Tannpleierforening har et bredt forsikringstilbud til meget fordelaktige priser. Her kan du lese mer om og kjøpe våre gode forsikringer til gunstig medlemspris. NB! Forsikringene kan ha oppstartsdato tidligst 1.1.22.

Din egen forsikringsportal

Som medlem i Norsk Tannpleierforening får du tilgang til din egen forsikringsportal. Her vil du finne informasjon om våre forsikringsprodukter, og du kan selv beregne pris og bestille de forsikringene du trenger. I tillegg har portalen en «Mine forsikringer» funksjon, hvor du kan logge inn og få oversikt over hvilke forsikringer du har, samt fakturaer, forsikringsbevis og vilkår.

Til portalen

Les mer på vår nettside: www.tannpleierforsikring.no

Har du spørsmål om forsikring? Vi hjelper deg!

Ring oss på telefon 23 11 35 88 eller send en e-post til post@tannpleierforsikring.no


Tannpleierforeininga er meir synleg!

Publisert 13.1.2022 klokka 09:40

NTpF var invitert til å koma med tannhelsepolitisk kommentar til Unio sitt innspel til regjeringa Støre i forkant av 2023-budsjettet. For første gong er Tannpleierforeiniga integrert og fått anledning til å formulera viktig politisk bodskap til komande statsbudsjett. Unio skriv under tema Helse og omsorg: Tannhelse må i større grad bli en del av den […]

ISDH 2022- International symposium on dental hygiene

Publisert 11.1.2022 klokka 08:47

11. til 13. august 2022 arrangeres ISDH i Dublin i regi av tannpleiernes internasjonale organisasjon, IFDH med det spennende tema THE FUTURE IN OUR HANDS.  Norsk Tannpleierforening engasjerer seg, i internasjonalt arbeid for yrkesgruppa sammen med 30 andre land, og er representert på generalforsamlingen i 2 dager før symposiet. Det er flott å se at mange […]

Nyhetsbrev fra IFDH- Desember

Publisert 13.12.2021 klokka 08:21

Les om aktivitet i tannpleierforeninger rundt om i verden. Finn ut mer om blant annet gratis webinar og informasjon om internasjonalt symposiet for tannpleiere i Dublin. http://www.ifdh.org/newsletter/ifdh-enews-dec-2021.html

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening