ISDH 2022- International symposium on dental hygiene

Publisert 11.1.2022 klokka 08:47

11. til 13. august 2022 arrangeres ISDH i Dublin i regi av tannpleiernes internasjonale organisasjon, IFDH med det spennende tema THE FUTURE IN OUR HANDS.  Norsk Tannpleierforening engasjerer seg, i internasjonalt arbeid for yrkesgruppa sammen med 30 andre land, og er representert på generalforsamlingen i 2 dager før symposiet.

Det er flott å se at mange tannpleiere fra hele verden samles på disse symposiene. Tannpleierforeningen ønsker, også i år, å stimulere, norske tannpleiere ​til å delta. Vi gir 2000,- i støtte til de 15 første tannpleierne som søker stipend. Medlemmer av NTpF får også redusert påmeldingsavgift til selve konferansen. Husk påmelding innen 31. januar til redusert pris.

Registration – International Symposium on Dental Hygiene 2022 (isdh2022.com)

Benytt sjansen til å utvide din kunnskap, møt likesinnede kollegaer fra ulike deler av verden, del ideer, få presentert aktuell forskning og lær nye ferdigheter under temaet «Fremtiden i våre hender» . Symposiet foregår på Convention Centre Dublin (CCD) som ligger i fantastiske omgivelser.

 Du kan sende søknaden og kontonr. til Hilde Aga Hilde.Aga@tannpleier.no. Sende inn kvittering for påmelding når du søker om stipend, evt i etterkant av påmelding.

Følg med på FB medlemsgruppa og Tannstikka nr 1 der vil det bli lagt ut informasjon om symposiet.


Tannpleierforeininga er meir synleg!

Publisert 13.1.2022 klokka 09:40

NTpF var invitert til å koma med tannhelsepolitisk kommentar til Unio sitt innspel til regjeringa Støre i forkant av 2023-budsjettet. For første gong er Tannpleierforeiniga integrert og fått anledning til å formulera viktig politisk bodskap til komande statsbudsjett. Unio skriv under tema Helse og omsorg: Tannhelse må i større grad bli en del av den […]

Tannpleiernes forsikringskontor er etablert

Publisert 22.12.2021 klokka 15:11

Norsk Tannpleierforening har et bredt forsikringstilbud til meget fordelaktige priser. Her kan du lese mer om og kjøpe våre gode forsikringer til gunstig medlemspris. NB! Forsikringene kan ha oppstartsdato tidligst 1.1.22. Din egen forsikringsportal Som medlem i Norsk Tannpleierforening får du tilgang til din egen forsikringsportal. Her vil du finne informasjon om våre forsikringsprodukter, og du kan […]

Nyhetsbrev fra IFDH- Desember

Publisert 13.12.2021 klokka 08:21

Les om aktivitet i tannpleierforeninger rundt om i verden. Finn ut mer om blant annet gratis webinar og informasjon om internasjonalt symposiet for tannpleiere i Dublin. http://www.ifdh.org/newsletter/ifdh-enews-dec-2021.html

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening