International Symposium on Dental Hygiene i DUBLIN I AUGUST!

Publisert 03.2.2022 klokka 13:20

Det er en stor glede at 15 tannpleiarar har søkt og fått tildelt stipend for deltagelse på  ISDH,  2022 i Dublin, Irland. Det er ønske fra NTpF å stimulere medlemmer til å delta. Arrangementet er den 11. til 13. august med temaet “THE FUTURE IS IN OUR HANDS”. Norsk Tannpleierforening er representert med to delegater på symposiet og på generalforsamlingen som blir avholdt i forkant av selve konferansen Mange tannpleiere fra Norge har tidligere deltatt, og i år blir vi enda flere! Vi møter kollegaer fra hele verden, får presentert aktuell forskning og lærer mye nytt. I tillegg/tilknytning til konferansen arrangeres en stor messe med mange spennende produkter, der blir posters og mye mer. Dublin har en ideell beliggenhet på østkysten av Irland.   Convention Centre Dublin ligger omtrent 20 minutter fra Dublin flyplass. De billigste flybillettene fra Gardermoen ligger på 1000 t/r. Mens du er i Irland, sørg for at du tar deg tid til å utforske området. Dublin er en pulserende ungdommelig by og har mye å tilby sine besøkende. Det er mange muligheter til å besøke severdighetene og turistmålene i Dublin og benytt sjansen til å utvide din kunnskap. Forslag til besøk er Book of Kells i Trinity Library og dets vakre campusområde, The National Art Gallery eller ta en omvisning i Whiskey Museet eller det berømte Guinness Storehouse, hvor man får sett hvordan det verdensberømte svarte øl blir brygget, og det vanker en smaksprøve.

 

Les mer påISDH2022.com. Meld deg på nyhetsbrevet for å få regelmessige oppdateringer.

 Vi sees i Dublin i august 2022


Hovedoppgjøret er i havn

Publisert 25.5.2022 klokka 15:25

For første gang var Norsk Tannpleierforening med i forhandlingsutvalget i Unio og satt «ved bordet» under meklingen mellom hovedorganisasjonene og Kommunenes Sentralforbund, KS, helga 21.-24. mai. Det var spennende og lærerike dager for NTpF sin rådgivende HTV, Ann-Elin Instebø. Du finner all informasjon om oppgjøret på denne siden

Innspill til NRK Folkeopplysningen

Publisert 04.3.2022 klokka 16:15

Norsk Tannpleierforening, NTpF takker for at NRK setter munnhelse på agendaen. Dette er viktig område som NTpF mener bør ha mer oppmerksomhet. Ja, Tannpleierforeningen er glad for at tannpleierne ikke fikk fokus i dette programmet, men foreningen stiller likevel spørsmål til at yrkesgruppen ikke er nevnt i et program som omhandler tema pasient og munnhelse. […]

Rådgivere i lønn- og arbeidsforhold

Publisert 25.1.2022 klokka 13:44

Tannpleierforeningen har gleden av å annonsere at tannpleiere og hovedtillitsvalgte i Viken, Jonill Engseter og Vestland, Ann-Elin Instebø er ansatt i Norsk Tannpleierforening i henholdsvis 50 og 60% stilling fra nyttår 2022. Med sin kunnskap og erfaring vil de bistå tillitsvalgte i fylkene og gi råd i lønn- og arbeidsforhold for Norsk Tannpleierforening.

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening