Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Webinar – Motiverende Intervju

20. januar 2021 - 12:00 - 15:00

Kr450

Hold av datoen! Norsk Tannpleierforening arrangerer nettbasert kurs i Motiverende Intervju. Påmeldingslink kommer

Hvorfor er det slik at noen pasienter gjør alt riktig med tannhygiene, mens andre gjør nesten ikke noe riktig selv om de har store utfordringer med tannhelsen?

Å fremme motivasjon for endring kan være utfordrende. Lær mer om hvordan å øke motivasjon på en effektiv og anerkjennende måte.

Hensikten med MI er å bidra til å øke indre motivasjon til atferds- eller holdningsendring.

Mål for kurset

Å gi deltakere kunnskap og ferdigheter i Motiverende Intervju for å kunne øke motivasjon og støtte personer i å gjøre viktige livsendringer. Bli kjent med hva som motiverer og demotiverer personen du snakker med.

Kursleder tilrettelegger kurset så mye som mulig til deltagernes arbeidshverdag, og tar utgangspunktet i eksempler hentet fra deltagernes praksis.

_2D55994.JPG

Solveig Høegh-Krohn fra motiverendeintervju.no

Solveig Høegh-Krohn har lang erfaring fra undervisning i metoden. Hun er fagansvarlig for Motiverende Intervju ved Høgskolen i Innlandet (INN), i tillegg til at hun tilbyr kurs i Motiverende Intervju til private og offentlige aktører. Hun har jobbet med opplæring i Motiverende Intervju siden 2007, da hun hadde ansvar for opplæring av Motiverende Intervju ved kriminalomsorgens utdanningssenter (KRUS). Solveig har bakgrunn fra Universitetet i Oslo, der hun tak en mastergrad i Peace & Conflict-studies.  Hun er også videreutdannet som Gestaltterapeut (MNGF) fra Norsk Gestaltinstitutt.

Vil du forberede deg? Les på Helsedirektoratets sider om Motiverende Intervju  eller hør Helsedirektoratets podkurs i Motiverende Intervju med Solveig her.

Illustrasjon med deltakere i podcast.

Detaljer

Dato:
20. januar 2021
Tid
12:00 - 15:00
Kostnad:
Kr450
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Digitalt

Arrangør

Norsk Tannpleierforening
Telefon:
90471417
E-post:
ntpf@delta.no
Hjemmeside:
tannpleier.no

Meld deg inn i Norsk Tannpleierforening

NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle autoriserte tannpleiere, enten de er yrkesaktive eller yrkespassive. Mer om Norsk Tannpleierforening >>

Medlemsfordeler

  • Medlemsskap i NTpF og Delta: Delta gir deg hjelp og støtte på arbeidsplassen i lønns– og arbeidsspørsmål.
  • Fagtidsskriftet Tannstikka med 6 utgivelser per år med bl.a. fagstoff og oversikt over ledige stillinger etc.
  • Faglig utvikling gjennom årlige fagkonferanser med kurs spesielt tilpasset tannpleiere, rimelig for studenter og til gunstig pris for ordinære medlemmer