Fagkonferansen 2020

Kjære deltakere og utstillere.

Norsk Tannleierforenig må diverre kansellera Fagkonferansen 2020. Vi haldt moglegheitene opne lenge, men NTpF har innsett at usikkerheit i forhold til tilstanden i landet framover, gjer det riktig å avlysa konferansen. Foreininga ser fram til at samfunnet normaliserar seg og gledar oss til å tilby ny konferanse på Lillehammer i 2021.

Det som er sikkert er at påska snart er her, og Norsk Tannpleierforening ønskjer dykk friske og annleis påskedagar!

Beste hilsner fra Norsk Tannpleierforening

 

VELKOMMEN TIL FAGKONFERANSEN PÅ LILLEHAMMER 4. OG 5. JUNI 2020

Norsk Tannpleierforening og lokalforeningen i Oppland har den store glede av å ønske alle medlemmer velkommen til Lillehammer , som for mange er kjent som den flotte OL-byen. Vi ser frem til to lærerike og sosiale dager som gir deg inspirasjon og faglig påfyll i idylliske omgivelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferansen i år er lagt til Scandic Lillehammer Hotel. Hotellet har et herskapelig moderne preg og ligger vakkert til i landlige omgivelser  og tilbyr blant annet et flott velværesenter. Det er gangavstand til Lillehammer sentrum og friluftsmuseumet Maihaugen hvor den sosiale aktivitet skal foregå dag en. Dette er virkelig en opplevelse dere ikke bør gå glipp av!

 

Fagkonferansen tilbyr et sammensatt program som skal møte tannpleiernes ulike faglige ønsker. Etter velkomstforedrag med representanter fra embetsverket og tannhelstjenesten, har Tannpleierforeningen valgt etikk som tema for å understreke NTpFs reviderte yrkesetiske retningslinje.

Ulike klinisk fagdisipliner blir tema dag 1 og tanker knyttet til ny forskrift for tannpleierutdanningen.

Tannpleierforeningen tilbyr alternative forelesninger deler av andre dag, og team periodontitt blir følgt opp med orientering fra Helfo.

Velkommen!

 

 

 

Bli medlem i Norsk Tannpleierforening