100% stilling i Kristiansand. Vi oppfordrer nyutdannede tannpleier til å søke.

 

Tannregulering Sør har behov for flere medarbeidere til teamet. Vi søker nå en autorisert Tannpleier til en Heltidsstilling.

Ansettelsesform: Fast
Sektor: Privat
Tillingsdel: 100 %

Vår primære pasientgruppe er barn i alderen 9-18 år, i tillegg til en solid andel voksne pasienter.

Vår praksis er i stor vekst. Vi søker derfor personer som er arbeidsvillige, fleksible, liker høyt tempo og har en positiv og løsnings orientert holdning. Du må være villig til å jobbe på alle våre klinikker ved behov og like å arbeide som et team.

Hovedklinikken vår i Kristiansand ligger i Østre Strandgate, er nyoppusset i lyse og trivelige farger og har 6 store behandlingsrom. I tillegg har vi klinikker i Mandal og Lyngdal som vi betjener.

For å søke må du ha relevant utdanning, arbeidserfaring og autorisasjon, beherske norsk muntlig og skriftlig og kunne fremskaffe politiattest i henhold til helsepersonelloven. (ved ansettelse)

Oppstart: snarest

Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontankt:
jenny@tannregsor.no>
Tlf: 91861046
4608 Kristiansand

www.tannregsor.no

Meld deg inn i Norsk Tannpleierforening

NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle autoriserte tannpleiere, enten de er yrkesaktive eller yrkespassive. Mer om Norsk Tannpleierforening >>

Medlemsfordeler

  • Medlemsskap i NTpF og Delta: Delta gir deg hjelp og støtte på arbeidsplassen i lønns– og arbeidsspørsmål.
  • Fagtidsskriftet Tannstikka med 6 utgivelser per år med bl.a. fagstoff og oversikt over ledige stillinger etc.
  • Faglig utvikling gjennom årlige fagkonferanser med kurs spesielt tilpasset tannpleiere, rimelig for studenter og til gunstig pris for ordinære medlemmer