Kolbotn Tannklinikk søker tannpleier

Kolbotn Tannklinikk søker en faglig engasjert tannpleier som også vil fungere som tannhelsesekretær.

Stillingen er på 100%, fordelt på to klinikker (Kolbotn & Oslo Øst).

For oss på Kolbotn Tannklinikk har personlige egenskaper veldig stor betydning. Vi har en hyggelig, veldrevet og moderne arbeidsplass med blide kollegaer som trives godt sammen. Våre medarbeidere er helt sentrale for vår suksess. De er faglig oppdaterte og engasjerte. Det gjør det mulig å gi våre kunder den beste behandlingen i markedet.
Vi leter derfor etter en tannpleier med selvtillit, driv og humør og som kan bidra til å forbedre måten vi jobber på. Vår nye medarbeider må være villig til å bidra med sitt fagkunnskap for å levere både gode tannpleiertjenester, samt å være en serviceinnstilt, effektiv og nøyaktig tannhelsesekretær.

Kolbotn Tannklinikk ble etablert i 2012. Klinikken har per i dag tre tannleger, en tannkjøttspesialist, en daglig leder/klinikk koordinator og en tannhelsesekretær. Vi er en boutiqueklinikk som våre kunder beskriver som å være på spa.

Vi holder til ved Kolbotn (Sofiemyr senteret). Her pleier vi våre kunder og tilbyr dem et stort utvalg av tannbehandlinger – alt fra medisinsk til estetisk tannpleie med et stort fokus på tannlegeskrekk. Vi er stolt av å lykkes med dette og henviser til alle de flotte tilbakemeldingene vi stadig vekk mottar på google og legelisten. Hos oss er det moderne utstyr, lun atmosfære, fine farger og ingen tannlegelukt. Men aller viktigst er vårt team som gjør alt de kan for at det skal være behagelig og smertefritt å være pasient hos oss.

Vil du søke? Send oss en søknad og CV, gjerne med et bilde.
Tiltredelse mars/april 2021. Søknad sendes til: dl@kolbotntannklinikk.no

Besøk gjerne våre instagram og facebook sider: @kolbotntannklinikk

Meld deg inn i Norsk Tannpleierforening

NTpF er en partipolitisk uavhengig yrkesorganisasjon for alle autoriserte tannpleiere, enten de er yrkesaktive eller yrkespassive. Mer om Norsk Tannpleierforening >>

Medlemsfordeler

  • Medlemsskap i NTpF og Delta: Delta gir deg hjelp og støtte på arbeidsplassen i lønns– og arbeidsspørsmål.
  • Fagtidsskriftet Tannstikka med 6 utgivelser per år med bl.a. fagstoff og oversikt over ledige stillinger etc.
  • Faglig utvikling gjennom årlige fagkonferanser med kurs spesielt tilpasset tannpleiere, rimelig for studenter og til gunstig pris for ordinære medlemmer